onsdag 24 juli 2013

NIDINGEN

Jag o James o blom åkte ut med stora förhoppningar idag pga förra gångens fiske vi hade då vi landade över 600 fisk i båten!!!! Börja fiska vid 0430 inte ett napp på en bra stund börja nappa vid runt 0600 sporadiskt åkte runt o testa varje knöl runt nidingen utan större utdelning :( men hitta ett nytt ställe idag vid nidingen och där small de på fina torskar runt 2 kilo!! Ja jag tycker det är fina torskar då de va längesen då man fick sådana torskar i våra vatten.... Vi landade la ett hundratal fisk i båten inte jättemycket om man jämför med gången innan :) blev inte mycket makrill idag de vi egentligen va ute efter!! Men så är det med fiske när man är ute efter en art!! Nästa gång blir de nog lången o testa lite :) skitfiske........

söndag 21 juli 2013

Lerkil

Åkte ner en sväng igår jag o Felix min son för lite kvälls fiske nappa riktigt dåligt då det vart riktigt varmt ett par dagar och de verkar inte va melodin för framgångsrikt fiske!!! Pojken fick ett par fina bergsgyltor på,kilot jag fick en torsk på dryga 2 kilo största,jag fått från land någonsin kul så sett men den ända firren jag fick men alltid kul när pojken får mer fisk än mig :) onsdag blir det ut på havet igen antagligen om vädret håller isig vill säga det har ju vart tvärkört den sista veckan o komma ut på havet :( fiske äger ut och över!!!

fredag 12 juli 2013

NIDINGAKNÖLARNA

Jag och blom o James åkte ut idag för lite makrillfiske vid nidingaknölarna ankra upp på en bergstopp och detta var en början på en fiskeresa som jag inte trodde skulle sluta med 650 landade fisk i båten :) det var makrill direkt på första,nedsläpp satt tre makrillar på min fullt hus på James och blom hade tre på han med sen var det ta mig fan fullt upp i 6 timmar med mest TYVÄRR sej vi kom inte ens ner till botten på en halvtimme kom in i ett Stim som jag inte trodde va sant!!! Men ack så kul,det är när man säger till sig själv att ne nu får ja lägga undan spöet en stund så man inte tröttnar på att fånga fisk..... Vi hade en magisk fisketrip idag som jag verkligen hoppas vi gör snart igen :) fisken vi fick upp var ca 500 gråsej 70 torsk 70 makrill :) ha de gött o skitfiske på er!!!!!

tisdag 9 juli 2013

HOGARDS GRUND

Jag o James och hans farsa åkte ut på havet igår i hopp om att fånga makrill mm!!! Vi körde trolling efter makrill ut till hogards grund där vi ankra upp för lite fiske första släppet small de på med en gång vi fick nog upp ett hundratal torskar hälften över måttet mycket smått tog upp fem mat torskar sen fick vi lika många sej åkte vidare till en bergstopp runt malö där vart de mycket torsk vi fick fem makrillar inte mycket att hänga i granen men kul att återigen se att torsken är på väg tebax :)vi hade både tur med vädret o fisket kan la man säga!!! Nästa tur blir nog ut kring nidingen!!! Skitfiske på er!!

tisdag 2 juli 2013

Blom kom ner på lite fiske

Jag o blom åkte ner på lite fiske till kullavik igår blåste små djävlar inte mycket fisk blev ett 10 tal torskar störste på 45 cm vart många som fått fina öringar längs kusten nu blir änna lite sugen på nattfiske nån dag o slunga flugspöet måste bara ut snart o dra lite blänkare silvertorpeder ;) har litemplaner på att åka ut på en plattfisketur från helsingborgshamn snart!! Skitfiske på er.......